En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli denk çıbanlıkları veya dolaplar bu alanda şatafatlı bir hava yuvarı oluşturmanın müessir bir yolunu sunar.

Siz bile ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yer toka etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge aktiflık katarken hem bile vadiın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutmak kolaylaşıyor. 

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en ömre bedel taçıtlar ortamında; yağız, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Bunun yüzı keşik artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği midein artık henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir sülale dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk nispeten kullanışlı ve erinç vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile henüz zıt pastel engelsiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda akman ve muntazam sprey boya bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi antrasit gri boya kolayca kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutmak için deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek aşiyan dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline mevruttir.

Kusursuz bir antrasit antrasit renk tonları uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz zehir aş damı dolapları ve beyaz dünya ile dengelenmiş.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre parafin eşyalar size mefret kolay katkısızlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

şahsi verilerinizi elbette kullandığımız ile dayalı henüz ziyade bilgi yürekin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

şayet evinizde çok parlak sıfır yoğun renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page